• Home
  • Info
  • Ouderraad (OR)

Trinoom OR

Hier houden wij je op de hoogte van de activiteiten van de Ouderraad. Via het rechter menu kun je naar onze agenda, de verslagen van de vergadering, onze doelstellingen en werkwijze, informatie over de activiteiten en commissies en andere zaken die ons bezighouden. De hoofdtaak van de OR is, in samenspraak met school en in samenwerking met de teamleden, het organiseren van activiteiten die worden gefinancierd uit de vrijwillige ouderbijdragen. De OR bestaat uit 12 ouders/verzorgers van leerlingen van De Trinoom. Naast de voorzitter, secretaris, penningmeester zijn namens elke bouw 3 ouders vertegenwoordigd (Jaarklas en Montessori).

Ook maakt Edith Keller als teamlid deel uit van de OR. Het is altijd weer gezellig tijdens de vergaderingen van de OR, toch wordt er ook hard gewerkt. De school wordt steeds groter, het organiseren van activiteiten daarmee steeds complexer, maar wij blijven enthousiast.

Heb je suggesties, tips en/of ideeën, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je zin om mee te helpen met een activiteit, geef je dan vooral op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.