Overzicht commissies

1. Sinterklaas
Met zoveel leerlingen moet er veel worden georganiseerd. Deze commissie moet dan ook snel van start en zoekt ouders die mee willen denken over de invulling van de dagen voor sinterklaas en de dag zelf.

2. Kerstmis
Deze commissie organiseert alle activiteiten rond kerst en het kerstdiner.

3. Carnaval
Hoe gekker, hoe beter? Soms wel! Ook de commissie carnaval doet ieder jaar weer haar best om iets leuks te bedenken. Er zijn draaiboeken beschikbaar van verschillende activiteiten maar de commissie bepaalt zelf het programma en dus de hoeveelheid werk/tijd diezij aan carnaval wil besteden.

4. Schoolfotograaf
Deze commissie zorgt voor de planning van de groeps- en individuele foto’s, de broertjes/zusjes opnamen en regelt de uitgifte van de foto’s aan de kinderen. Op de dagen dat de foto’s worden gemaakt is er veel hulp nodig en zorg je er natuurlijk ook voor dat alle kinderen zo leuk mogelijk vereeuwigd worden. Dit jaar zullen de foto's op school genomen worden op 13 en 14 april 2015. De broertjes/zusjes foto zullen via inschrijfsysteem op de woensdagmiddag van 15 april 2015 genomen worden.

5. Pasen
Deze commissie bedenkt en regelt alle activiteiten rond Pasen en het paasontbijt. Elk jaar is het weer een fantastisch gezicht om de kinderen te zien smullen van een mooi versierd ontbijtje dat door een klasgenootje is gemaakt.

6. Avondvierdaagse
Ieder jaar wordt in juni door wandelvereniging De Posthoorn de avondvierdaagse georganiseerd. Er lopen veel kinderen van De Trinoom mee. De commissie zorgt ervoor dat er elke wandeldag een kraampje is met versnaperingen voor Trinoomleerlingen en hun ouders. Een extra stand voor de 10/15 kilometer zou fijn zijn, maar daar moet wel genoeg hulp voor zijn. Ieder commissielid is minimaal één wandeldag verantwoordelijk voor de organisatie en dus ook aanwezig bij het kraampje. De overige dagen kun je zelf meelopen.

7. Kinderboekenweek
De commissie bedenkt ieder jaar speciale activiteiten in het thema van het jaar. Omdat de kinderboekenweek vroeg in het schooljaar is, start de commissie al in het voorgaande schooljaar met de voorbereidingen voor het daaropvolgende schooljaar.

8. Schoolreisje/sportdag
De OR en het team hebben ervoor gekozen de sportdag en het schoolreisje jaarlijks af te wisselen. De commissie voor het schoolreisje zoekt aantrekkelijke bestemmingen, regelt het vervoer etc. zodat de leerlingen een geweldige dag hebben. De commissie voor de sportdag zorgt voor sportieve activiteiten voor iedere leeftijd en een gezellige sfeer voor een actieve dag.

9. Veiligheid rondom school
Doel van deze commissie is het verhogen en waarborgen van de veiligheid in en om school voor de kinderen. De commissie kiest zelf haar invulling. Gesprekspartner is de veiligheidscoördinator van De Trinoom. Voor vragen en op- of aanmerkingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

10. Foto’s
De leden van deze commissie maken digitale foto’s tijdens zoveel mogelijk activiteiten. Een mooie manier om de sfeer op te snuiven! Onderling wordt afgesproken wie welke activiteit voor zijn/haar rekening neemt.  De foto's worden op een beschermd gedeelte van de Trinoomsite geplaatst.

11. Dieet
Deze commissie is in het leven geroepen om het belang te behartigen van kinderen met een dieet. Zij verzorgt voor dieetkinderen (in overleg met de betreffende commissies) traktaties tijdens activiteiten en actualiseert de dieetmap.

12. Maatschappelijke betrokkenheid
De Trinoom wil dat onze kinderen ook leren dat het belangrijk is om maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor anderen. De commissie Maatschappelijke betrokkenheid zet zich daarvoor in en bedenkt welke initiatieven aansluiten op het lesprogramma. In de afgelopen jaren werden met succes diverse initiatieven georganiseerd voor goede doelen, maar werd bijvoorbeeld ook aandacht besteed aan ouderen in het verzorgingstehuis.