site stats
Skip to main content

Aanmelden leerling

Als u uw kind op de Trinoom wil aanmelden, is het verstandig eerst één van onze open ochtenden te bezoeken. Wij organiseren iedere maand een open ochtend. Tijdens de open ochtend geven wij een rondleiding door de school. U kunt de sfeer proeven en zien hoe wij met de kinderen werken. Uiteraard geven wij antwoord op al uw vragen. Het bezoeken van een open ochtend maakt het voor ouders/verzorgers makkelijker om een keuze voor een stroom te maken. U kunt de data van de open ochtenden vinden in de kalender van onze site.

De open ochtenden bezoeken kan momenteel alleen op afspraak. Klik hier voor meer informatie.

Voor het aanmelden van leerlingen heeft het ministerie richtlijnen gegeven. Vandaar dat u uw kind kunt aanmelden vanaf de leeftijd van 3 jaar. 

Formulier voor het aanmelden van nieuwe leerling(en) printversie

Formulier voor aanmelden van nieuwe leerling(en) digitaal in te vullen. (denk aan de handtekening)

Het formulier is ook verkrijgbaar bij onze conciërge en bij de administratie.

Het volledig ingevulde inschrijfformulier voorzien van uw handtekening(en) kunt afgeven op de administratie van de school, of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alleen volledig ingevulden en ondertekende formulieren kunnen in behandeling worden genomen.Vergeet niet de stroomkeuze aan te geven!

Zodra de administratie het formulier heeft ontvangen, worden de gegevens opgenomen in onze leerling administratie. Wanneer de inschrijving definitief is, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging. Als uw kind ouder dan 4 jaar is en van een andere school komt, verloopt de inschrijving via één van onze intern begeleiders.  

Wanneer uw kind vier is en definitief geplaatst is, neemt de leerkracht van uw kind 4 tot 6 weken voor de vierde verjaardag telefonisch contact met u op. Samen met de leerkracht zullen de wenochtenden en de eerste echte schooldag bepaald worden. Uw kind mag twee weken voor de vierde verjaardag vijf keer een ochtend komen wennen. Omdat de eerste schooldag toch al veel nieuwe indrukken oplevert, willen we graag dat uw kind niet bij ons zijn of haar vierde verjaardag viert; het lijkt ons een prachtige afsluiting van bijvoorbeeld de periode op de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf. Is uw kind in december jarig dan mag uw kind drie momenten komen meedraaien in december en start uw kind na de kerstvakantie. Wanneer uw kind direct na de kerstvakantie vier jaar wordt, begint het wennen in januari.

Komt uw kind in de eerste week na de zomervakantie voor ’t eerst echt op school, dan wordt uw kind uitgenodigd voor een doorschuifmoment dat plaatsvindt voor de zomervakantie.