Activiteiten en nieuws OR

Signalen:

Mocht u als ouder informatie hebben die u graag wilt delen met de Ouderraad, dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief 22-11-2019, nr. 16

Mogelijkheden van ruilen Trinoom-shirt
Komende weken wordt de mogelijkheid geboden om het Trinoom-shirt van uw kind te ruilen, indien deze te krap is of dreigt te worden.
Het shirt kan op 26 of  27 november bij de leerkracht van uw kind worden ingeleverd. In de week van 16 december wordt dan het shirt met de juiste maat terug gegeven. Meer informatie volgt nog via Parro, zoals de informatie die moet worden aangeleverd bij het inleveren van het shirt.
U mag natuurlijk bij meerdere kinderen binnen uw gezin de shirts eventueel doorschuiven en dan slechts 1 shirt omruilen.
Het om te ruilen shirt moet vanzelfsprekend gewassen en netjes gevouwen zijn.

Alvast bedankt,

Wim Bremer en Manouchka Berendsen (OR) 

 

Nieuwsbrief 27-9-2019, nr. 7

Kascontroleur

Zoals elk jaar moeten aan het begin van het nieuwe schooljaar de kasboeken van de Ouderraad worden gecontroleerd. Dit gebeurt door één kascontroleur van het vorige jaar en één nieuwe. Voor de aanstaande kascontrole in oktober zoeken we nog een vrijwilliger die dit klusje voor twee jaar op zich wil nemen. In overleg met beide controleurs wordt een afspraak 's avonds gepland waarbij ze, tezamen met de penningmeester, kijken naar de inkomsten en uitgaven van het afgelopen schooljaar. De tijdsinvestering is gering (ca. 1,5 uur per avond)

 

Voor meer informatie over activiteiten/nieuws: zie de nieuwsbrief in Parro