site stats
Skip to main content

Waar de school voor staat

Openbare Basisschool De Trinoom ligt centraal in de Wijchense wijken Kerkeveld en Huurlingsedam, en beschikt over twee locaties, aan weerszijden van een prachtig park. De school onderscheidt zich met twee typen onderwijs. Ouders hebben de keuze tussen jaarklasonderwijs en Montessorionderwijs. Mocht u een gedegen keus willen maken is het zeker de moeite waard om beide stromen goed te bekijken.

Beide stromen werken nauw samen, vanuit de gedachte 'samen wat kan, apart wat moet'. Ondanks de grootte van de school weet De Trinoom het onderwijs en de sfeer toch kleinschalig te houden.

Onze visie is: kinderen zijn verschillend en mogen dat ook zijn. De Trinoom is een school waar leerlingen en medewerkers samen in een veilige, prettige en rustige (werk)sfeer met respect vertrouwen en waardering voor elkaar werken, spelen en leren. Iedereen kan en mag zichzelf zijn. De Trinoom staat voor kwalitatief onderwijs, wat ook blijkt uit de laatste rapporten van de Inspecteur van Onderwijs. De school beschikt over een gekwalificeerd team met zeer veel deskundigheid.

De Trinoom heeft het vignet 'Gezonde School', hetgeen is terug te zien in het bewegingsonderwijs, sociaal-emotioneel en natuurlijk de gezonde pauzehap. Alle kinderen eten 's ochtends fruit op school.

De betrokkenheid van ouders is groot op de Trinoom en dat vinden wij als school ook erg belangrijk. Er is een actieve ouderraad die veel organiseert voor de leerlingen.

De Trinoom maakt deel uit van samenwerkingsstichting Kans & Kleur.