site stats
Skip to main content

Trinoom OR

Ouderraad Trinoom

Welkom op de website van de Ouderraad van De Trinoom. Op deze website houden wij je op de hoogte van de activiteiten van de Ouderraad (OR). De hoofdtaak van de OR is, in samenspraak met school en in samenwerking met de teamleden, het organiseren van activiteiten die worden gefinancierd uit de vrijwillige ouderbijdragen.

Samenstelling Ouderraad

De OR bestaat uit een aantal ouders/verzorgers van leerlingen van De Trinoom. Naast de voorzitter, secretaris en penningmeester zijn namens elke bouw ouders vertegenwoordigd (Jaarklas en Montessori).

Dagelijks bestuur: Voorzitter José de Groot (Jaarklas bovenbouw) Secretaris Monique Heijmen-Verberk (Jaarklas midden- en bovenbouw) Penningmeester Paul Müskens (Montessori middenbouw)

OR-leden: Lisette Pullens (Jaarklas onder-, midden- en bovenbouw) Bianca Hopman (Jaarklas middenbouw) Wim Bremer (Montessori midden- en bovenbouw) Marieke van Haaren (Montessori bovenbouw) Stephanie Schoss (Montessori middenbouw) Miranda van den Donck (Montessori middenbouw) Aline Kersten (Montessori onderbouw) Lisette Kotte (Montessori onderbouw) Manouchka Berendsen (Montessori onder- en middenbouw)

MT-leden die vanuit school de vergaderingen bijwonen: Hans Velvis (directeur) Edith Keller (teamleider onder- en middenbouw)

De OR vergadert circa 6-8x per schooljaar.

Interesse? Mocht je toch interesse hebben om deel te nemen aan de Ouderraad? Je kan altijd contant opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.